Αρχική
Οκτώβριος 29, 2022

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά το Πρόεδρο και στο πρόσωπο του όλο το Δ.Σ του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας για την άψογη, ζεστή και φιλόξενη, εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, όπου έγινε η παρουσίαση από κοινού με την Π.Ο.Σ.Σ και το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πιερίας της συλλογής Σαρακατσάνικα Παραμύθια ΝΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΙΡΟ παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, του υπουργού κ Γιάννη Οικονόμου, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος , βουλευτών, πολιτευτών, του προέδρου της Π.Ο.Σ.Σ κ. Georgios Moutsianas , και πλήθους κόσμου.

Η συμβολή του παραμυθιού στην ανάπτυξη του παιδιού είναι μεγάλη, πολλαπλή και ανεκτίμητη. Μέσα από το παραμύθι το παιδί μπορεί να ωριμάσει συναισθηματικά, να αναπτύξει κάποιους κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς, να αναπτυχτεί προσωπικά, να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες. Πώς όμως η διήγηση του παραμυθιού συμβάλει θετικά στην σχέση μεταξύ γονέα παιδιού ;
Ο Αλμπέρ Αϊνστάιν είπε αν θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν έξυπνα διαβάστε τους παραμύθια αν θέλετε να γίνουν ποιο έξυπνα διαβάστε περισσότερα παραμύθια.